Bedrijfsjurist in Hoogeveen

Ontslaan of ontslag gekregen? Tijdig advies inwinnen is dan essentieel. Eujen Sandberg Advocaten staat u – werkgever of werknemer – met raad en daad terzijde.

Werkgevers zijn niet alleen in een conflictsituatie bij Eujen Sandberg Advocaten aan het juiste adres; het voorkomen van een conflict is nog belangrijker. Of het nu gaat om het opstellen c.q. controleren van arbeidsovereenkomsten en bedrijfsreglementen, preventie ziekteverzuim, begeleiding van functioneringstrajecten of (collectief) ontslag, Eujen Sandberg Advocaten is uw juridisch partner.

Wij komen op voor uw rechten

Wanneer u als werknemer in een conflictsituatie met uw werkgever terecht komt, komt er veel op u af. Wij komen op voor uw rechten, met oog voor de precaire situatie. Wettelijk heeft u veelal te maken met zeer korte vervaltermijnen, zodat het essentieel is tijdig bijstand in te schakelen, om uw rechten veilig te stellen.

Stel uw vraag

Juridische dienstverlening vereist maatwerk. Eujen Sandberg Advocaten streeft dan ook naar een advocaat – cliënt relatie waarbij wederzijds respect en vertrouwen bestaat. Doen waar je goed in bent, dát maakt het verschil.

Wij zijn erg benieuwd naar hetgeen we voor u kunnen betekenen. Indien u hieronder uw vraag stelt, nemen we binnen 24 uur contact met u op.

[contact-form-7 id=”6668″]
  • Mr. Ernst Eujen
    Mr. Ernst Eujen
  • Mr. Liset Sandberg
    Mr. Liset Sandberg