Advies bij Strafrecht in Dalen

In strafrechtelijke zaken geldt in de visie van Eujen Sandberg Advocaten dat de sleutel tot een succesvolle verdediging van een verdachte van een strafbaar feit gevonden moet worden in een combinatie van tijdige betrokkenheid, gedegen juridische- en dossierkennis, gecombineerd met strategisch inzicht en pleitvaardigheid dat zich kenmerkt door durf en gogme waar nodig maar vooral met besef van de positie van de advocaat in het strafproces: uw raadsman, die uw belangen behartigt!

Wij komen op voor uw rechten

Wanneer u in een conflictsituatie terecht komt, komt er veel op u af. Wij komen op voor uw rechten, met oog voor de precaire situatie. Wettelijk heeft u veelal te maken met zeer korte vervaltermijnen, zodat het essentieel is tijdig bijstand in te schakelen, om uw rechten veilig te stellen.

Stel uw vraag

Juridische dienstverlening vereist maatwerk. Eujen Sandberg Advocaten streeft dan ook naar een advocaat – cliënt relatie waarbij wederzijds respect en vertrouwen bestaat. Doen waar je goed in bent, dát maakt het verschil.

Wij zijn erg benieuwd naar hetgeen we voor u kunnen betekenen. Indien u hieronder uw vraag stelt, nemen we binnen 24 uur contact met u op.

[contact-form-7 id=”6668″]
  • Mr. Ernst Eujen
    Mr. Ernst Eujen
  • Mr. Liset Sandberg
    Mr. Liset Sandberg