Ondernemersrecht in Hoogeveen

In de zakelijke juridische dienstverlening is de positie van de advocaat in de visie van Eujen Sandberg Advocaten divers; van huisadviseur, sparringpartner, aandrager, van oplossingen tot rechtsbijstandverlener in gerechtelijke procedures. Het inwinnen van tijdig juridisch advies is niet alleen verstandig maar tevens essentieel voor een gunstige uitgangspositie. In of buiten rechte. Uw zorg, probleem of geschil wordt vakkundig opgepakt door Eujen Sandberg Advocaten. Laat Eujen Sandberg Advocaten dus in vroeg stadium juridisch met u meedenken zodat u zich kunt richten op uw core business to make deals happen!Wij komen op voor uw rechten

Wanneer u als werknemer in een conflictsituatie met uw werkgever terecht komt, komt er veel op u af. Wij komen op voor uw rechten, met oog voor de precaire situatie. Wettelijk heeft u veelal te maken met zeer korte vervaltermijnen, zodat het essentieel is tijdig bijstand in te schakelen, om uw rechten veilig te stellen.

Stel uw vraag

Juridische dienstverlening vereist maatwerk. Eujen Sandberg Advocaten streeft dan ook naar een advocaat – cliënt relatie waarbij wederzijds respect en vertrouwen bestaat. Doen waar je goed in bent, dát maakt het verschil.

Wij zijn erg benieuwd naar hetgeen we voor u kunnen betekenen. Indien u hieronder uw vraag stelt, nemen we binnen 24 uur contact met u op.

[contact-form-7 id=”6668″]
  • Mr. Ernst Eujen
    Mr. Ernst Eujen
  • Mr. Liset Sandberg
    Mr. Liset Sandberg